full contact.....kick boxing

full contact.....kick boxing
لیگ برتر تیم باشگاهی الوند  

 

این در حالی بود که بر مبنای اعلامات قبلی فدراسیون ، برای اعزام ورزشکاران به مسابقات پاورلیفتینگ چین تایپه ( تایوان ) ، تمامی هزینه های سفر رده های سنی بزرگسالان و جوانان می بایست از سوی فدراسیون پرورش اندام و بدنسازی پرداخت گردد و تنها نوجوانان و گروه های سنی مَستر موظف به پرداخت هزینه های سفر بودند ولی در کمتر از یکماه به این مسابقات شرط اعزام برای تمامی رده های سنی ، پرداخت مبلغ سه میلیون تومان به حساب شخصی برخی از فعالان این عرصه منوط شده است .

 

هزینه های این مسابقه با توجه به اعلامیه کنفدراسیون پاورلیفتینگ آسیا چنین است :

 

هزینه اقامت در هتل برای هر نفر هر شب 40 دلار (آمریکا )

هزینه تست دوپینگ 25 دلار

مبلغ پرداختی برای شرکت در مسابقه 10 دلار

هزینه رفت و برگشت از هتل به سالن برگزاری هر بار 10 دلار

( هزینه سه وعده غذایی بر عهده خود ورزشکاران است و در دوره های قبل نیز ورزشکاران خود هزینه تغذیه در مدت اقامت را پرداختند )

 

شایان ذکر است که هزینه تورهای گردشگردی به چین تایپه با همه امکانات ( شامل هتل سه ستاره ، سه وعده غذا ، گشت داخل شهر ، مترجم و راهنما) به مدت یک هفته مبلغ یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومان است بنابراین با در نظر گرفتن این اوضاع و احوال به نظر میرسد که هزینه اعزام هر قهرمان به تایوان بیش یک میلیون و پانصد هزار تومان نخواهد شد ولی مبلغ دریافتی از هز ورزشکار سه میلیون تومان است که معمولا در روزهای آخر به سه و نیم تا چهار میلیون تومان هم میرسد .

 

هرچند این مسئله تبدیل به یک روند ثابت در اعزام های مسابقات آسیایی فدراسیون پرورش اندام و بدنسازی شده است ولی با یک حساب سر انگشتی ارزش این قهرمانی آسیا را ارزیابی می کنیم :

 

یک : با یک حساب سر انگشتی هزینه یک قهرمانی ساده آسیا را می بینیم :

3.000.000 تومان خرج سفر +

حداقل 2.000.000 تومان هزینه برای آمادگی در مسابقات و مکمل ها +

حداقل 2.000.000 تومان هزینه خورد و خوراک در فیلیپین و هدایا +

حداقل 3.000.000 تومان هزینه افتخار و چلوکباب قهرمانی

 

یعنی در مجموع چیزی در حدود ده میلیون تومان

 

این یک حساب سر انگشتی بود ، قهرمان می باید حداقل شش ماه در بدترین و سخت ترین شرایط تمرینی قرار گیرد و از مکمل های اصلی گران قیمتی استفاده کند که خود قهرمانان به خوبی وقوف دارند که هزینه این شش ماه بیش از دو میلیون تومان است .

 

حال به بررسی نتایج این قهرمانی ( به شرطی که ورزشکار ما قهرمان آسیا شود ) می پردازیم :

 

معافیت از سربازی : در مسابقات و اعزام های قبلی به هیچ یک از نوجوانان و جوانانی که توانسته بودند قهرمان پرس سینه یا پاورلیفتینگ آسیا شوند ، معافیت از خدمت مقدس سربازی اعطا نشد .

 

پاداش های نقدی سازمان تربیت بدنی : به هیچ یک از قهرمانان آسیایی پاورلیفتینگ در کره جنوبی و پرس سینه در فیلیپین ، هیچ کمک نقدی ، جایزه یا تشویقنامه ای داده نشد .

 

حکم رسمی قهرمانی : هنوز احکام قهرمانی برخی از قهرمانان آسیایی کره جنوبی و فیلیپین به آنان نرسیده است و یا داده نشده است و این قهرمانان برای اثبات قهرمانی خود تنها می توانند به وب سایت پاورلیفتینگ آسیا مراجعه کنند .

 

بنابراین با یک حساب سرانگشتی می توان دریافت که این مسابقات هنوز در کشور ما به رسمیت شناخته نشده است و قهرمانان با حضور در این مسابقات تنها نزدیک به ده میلیون تومان از سرمایه خود را خرج میکنند .

نبع :آژانس بدنسازی ایران

 

 

اریخچه ورزش پاورلیفتینگ بطور خلاصه

از زمان تشکیل فدراسیون بین المللی پاورلیفتینگ در سال 1973 تعداد کشورهایی که به عضویت این سازمان جهانی در آمده اند خیلی سریعتر از آنچه در سالهای اولیه پیش بینی می شد بوقوع پیوست .

 

این ورزش مورد مقبولیت جهانی قرار گرفته و امروز در اکثر کشورها تمرین می شود و دارای تشکیلات ملی ویژه خود هستند . در اوایل وسایل ، تجهیزات و بسیاری از مقررات بکار رفته در وزنه برداری المپیکی برای این ورزش بکار برده میشد اما با برگزاری مسابقات در سطوح مختلف و تجارب بدست آمده ، بتدریج تغییراتی در مقررات و همچنین لوازم حمایتی که ورزشکاران در صحنه مسابقه می پوشند با توجه به طبیعت سنگین این رشته ورزشی ایجاد شد و مورد قبول همگان قرار گرفت .

 

امروز پاورلیفتینگ به عنوان یک ورزش مستقل مورد شناسایی قرار گرفته است و به همراه وزنه برداری المپیکی و در جوار آن بعنوان یکی از دو ورزش قدرتی رسمیت دارد .

 

این دو ورزش در اصل مکمل یکدیگرند و نیازهای افراد را بسته به علایق و سلیقه و ویژگی های بدنی بر اساس اینکه کدام رشته برای آنها مناسبتر است فراهم می سازد .

 

مسابقات پاورلیفتینگ ملی و بین امللی تمام گروههای سنی را شامل می شود این رشته ورزشی بطور موفقیت آمیز در سنین میانسالی و حتی بالاتر می تواند تمرین شود .

 

در اصل پاورلیفتینگ بطور غیر رسمی در اوسط دهه 1950 میلادی در آمریکا و انگلستان شروع شد ، در آن ایام مواد مسابقات شامل جلو بازو با هالتر ، پرس سینه و اسکوات بودند . مقررات نسبتاً آسان بود و در دو کشور دارای تفوتهای جزئی بودند .

 

در حول حوش سال 1968 جلو بازو با حرکت لیفت جابجا و تعویض شد و روند مسابقات به شکلی که امروزه اجرا می شود در آمد یعنی اسکوات ، پرس سینه و لیفت مرده .

 

اولین مسابقات جهانی در سال 1971 در آمریکا برگزار گردید و تا سال 1975 که مسابقات جهانی در انگلستان برگزار گردید آمریکا هر ساله میزبانی مسابقات را بعهده می گرفت . در همین سالها مقررات مسابقات مورد تصویب نهایی قرار گرفته و قرار شد در تمام مسابقات ملی و قاره ای و جهانی اجرا شود .

 

حال با پیوستن کشورهایبلوک شرق فقط باید انتظار کشید که این رشته ورزشی هم جزو رشته های المپیکی شود .

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ سه شنبه 2 ارديبهشت 1393برچسب:, ] [ 4 بعد از ظهر ] [ ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ
آخرين مطالب
لينک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پاور لیفتینگ و آدرس pavar lif.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





موضوعات وب
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 34
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1